PUREPHARMA PR3 BELJAKOVINE/PROTEINI

PUREPHARMA PR3 BELJAKOVINE/PROTEINI

Možnosti
Cena z DDV:
69,64 €
DODAJ V KOŠARICO
PR3 beljakovine v prahu združujejo beljakovine iz organskega riža, kokosovo vodo ter bioaktivni kolagena, ki zagotavlja celovito in naravno okrevanje. • Regenerira mišice po vadbi • Obnovi izgubljene elektrolite • Okrepiti vezivno tkivo
 
GRADNJA IN OBNOVA

ORGANSKE RIŽEVE BELJAKOVINE

POSTANI MOČNEJŠI

Med vadbo poškodujete mišice, zato po vadbi potrebujete prave gradnike za regeneracijo in obnovo mišic. 24 gramov beljakovin nežno pridobljenih iz organskega rjavega riža, zagotavlja mišicam bistvena hranila, ki jih potrebujejo za obnovo, tako da ste pripravljeni za naslednji izziv.
 
DOPOLNITEV

ORGANSKA KOKOSOVA VODA

NADOMESTI IZGUBLJENE ELEKTROLITE

Trdo delo ima svojo ceno, in ta cena je znoj, ki vsebuje elektrolite. Obnovitev kaj izgubili s osvežilna liofilizirane organsko kokosovo vodo.
OBNOVA

KOLAGEN PEPTID

ZNEBITE SE ŠIBKIH ČLENOV

Vaše telo je močno le toliko kot njen najšibkejši člen in trdo treniranje  lahko pusti davek na vašem telesu. Kolagen je temeljni element v kitah, vezeh in hrustancu. 2.5 gramov bioaktivnega kolagena poskrbi, za vaše kite in vezi, tako da lahko vaše meje potisnete še višje.
 

VRHUNSKA REGENERACIJA

BELJAKOVINSKI ŠEJK ŠE NIKOLI NI BIL TAKO DOBER

Nagradite se po težkem treningu. PR3 je narejen z okusnim organskega kakava. Zmešajte 1 merico z vodo ali vašo najljubšo pijačo. Poskusite mešanje z banane, jagode ali ledenih kock, da bi svoj najljubši okus z vseh osnovnih hranil vaše telo hrepeni. Vsaka steklenica paketi 25 okusne in močne obrokov.

LE NAJBOLJŠE SESTAVINE

ORGANSKE RIŽEVE BELJAKOVINE

Organski riž protein očistimo del celotnega riža. Pure beljakovin in vlaknine za zagotavljanje nujne gradnike za okrevanje mišic.

ORGANSKA KOKOSOVA VODA

Ekološko kokosova voda je seveda hranljiva in pokanja z mineralnimi solmi in okus. Pridobljeni smo bistvene za elektrolit in ravnotežje tekočine pomo

KOLAGEN PEPTIDI

Kolagen peptidi, pridobljeni neposredno iz celega kolagenske beljakovine. Dragocene sestavine z intracelularnimi lastnostmi za spodbujanje sintezo kolagena.

ORGANSKI KAKAV

Organic Dutch Cocoa is filled with natural flavonoids and antioxidants – surrounded by that rich chocolate flavor.

ORGANSKA STEVIA

Stevia je naravno sladilo, pridobljen iz listov stevia rastline. 150-krat slajše od navadnega trsnega sladkorja z zanemarljivim vplivom na krvni sladkor

KSANTAN GUMI 

Fermentirana z drobnimi rastlinskih ljubeč bakterij, Xanthomonas campestris. Odkril leta 1950, ki jih USDA znanstveniki in se uporablja kot stabilizatorja.Je naravno želirno sredstvo, ki se uporablja za povečanje stabilnosti emulzij. Pridobljen je iz fermentiranega sladkorja pese, sladkornega trsa ali koruze. Uporablja se ga v kozmetiki in tudi v prehrani.
Nima vonja in niti okusa."

STANDARDI KAKOVOSTI

BREZ GMO

Uporabljajo Samo naravne Sestavine. Ob dobri skrbi ZA VAŠ v narave.

BREZ MLEKA IN MLEČNIH PROIZVODOV

Št mlečne beljakovine ali laktoze. Zlahka absorbira; nežna na trebuhu.

BREZ GLUTENA

Brez skrbi, ni gluten.

GMP CERTIFIKAT

Predpisi GMP določene jih navaja FDA zagotoviti smernice za izdelavo, testiranje in zagotavljanje kakovosti.

NARAVNE SESTAVINE

93% organski. Uporaba le najčistejše sestavine, medtem ko je ob dobri skrbi za naravo.

BREZ UMETNIH ADETIVOV

Ne sukraloza, aspartam ali umetnih barvil. Radi bi, da ostane čista in enostavna.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE BELJAKOVINSKEGA PRAŠKA PR3

CELOTEN AMINOKISLINSKI SPEKTER

Po naporni vadbi vaše telo potrebuje beljakovine za obnovo mišic. Proteini so narejeni s kombiniranjem 20 različnih gradnike znane kot aminokislin v milijonih različne načine. Za hitro in optimalno okrevanje, mišica potrebuje vseh teh aminokislin, zlasti aminokislina "levcin", ki se začne navijači-postopek obnovitvenega. PR3 vsebuje vseh 20 aminokislin, ki vam ponuja celoto in naraven vir beljakovin. Z 2 g levcina na porcijo, PR3 ponuja recept za končnih rezultatov.

POMEMBNI ELEKTROLITI

Optimalno delovanje temelji na ravnovesju. Ko se trudimo, da vaše telo se hladi s potenjem. Poleg toplote in vode, so bistvene elektrolite izgubila. Kokosova voda je pakiran z osvežilnimi elektrolitov za ponovno vzpostavitev ravnotežja

BIOLOŠKO AKTIVNI KOLAGEN

Kolagen je kritični del vseh vezivnega tkiva so v vašem telesu - kite, vezi in sklepov. Mišice se odziva hitreje usposabljanja kot vezivno tkivo, ki lahko ogrožajo ali poškodbe. Kolagen peptidi so pridobljeni iz cele govejega kolagena beljakovine; očiščena in koncentrirana, da bi vam kolagenu peptide, ki spodbujajo sintezo kolagena.

CERTIFIED QUALITY

IFOS is the International Fish Oil Standards Program – independently testing fish oil through its certified and accredited reference laboratory partners. IFOS specializes in testing Omega-3 and whole fish products for PCB, Mercury, Heavy Metals, and Oxidation levels in accordance with the Council for Responsible Nutrition’s voluntary monograph on Omega-3 products and safety standards for human consumption. SURPASSING CRN/WHO 1 Star for passing all CRN/WHO testing categories CONCENTRATION +60% 1 Star for greater than 60% Omega-3 concentration
ndependently testing fish oil through its certified and accredited reference laboratory partners. IFOS specializes in testing Omega-3 and whole fish products for PCB, Mercury, Heavy Metals, and Oxidation levels in accordance with the Council for Responsible Nutrition’s voluntary monograph on Omega-3 products and safety standards for human consumption. SURPASSING CRN/WHO 1 Star for passing all CRN/WHO testing categories CONCENTRATION +60% 1 Star for greater than 60% Omega-3 concentration
through its certified and accredited reference laboratory partners. IFOS specializes in testing Omega-3 and whole fish products for PCB, Mercury, Heavy Metals, and Oxidation levels in accordance with the Council for Responsible Nutrition’s voluntary monograph on Omega-3 products and safety standards for human consumption. SURPASSING CRN/WHO 1 Star for passing all CRN/WHO testing categories CONCENTRATION +60% 1 Star for greater than 60% Omega-3 concentration
il Standards Program – independently testing fish oil through its certified and accredited reference laboratory partners. IFOS specializes in testing Omega-3 and whole fish products for PCB, Mercury, Heavy Metals, and Oxidation levels in accordance with the Council for Responsible Nutrition’s voluntary monograph on Omega-3 products and safety standards for human consumption. SURPASSING CRN/WHO 1 Star for passing all CRN/WHO testing categories CONCENTRATION +60% 1 Star for greater than 60% Omega-3 concentration

FAQ

 
Uporabili smo Organic nizozemski Kakav za bolj polno, temnejša, manj grenko čokolado okus.
Pomembno je, da bi dobili bistvenih hranil vaše telo potrebuje. Takoj po vadbi vaše telo začne okreva. Getting gradnike, ki jih potrebuje za obnovo pravico po vadbi bodo optimizirali proces okrevanja.
Priporočljivo je, da odrasli dobili 0.8-1.6g beljakovin / kg telesne mase / dan, odvisno od stopnje telesne dejavnosti. Z 24g beljakovin na obrok PurePharma PR3 je odličen način, da bi dobili bistveno hranil takoj po treningu, ko jih najbolj potrebujejo.
PurePharma PR3 je končni non-mlečnih beljakovin in obnovitev dodatek. Ne samo, da ima profil popolno aminokislinsko in optimalno količino "športni aminokisline" levcina na služijo za spodbujanje oživitve mišic. Zagotavlja bistvene elektrolite za pomoč obnavljanje celične funkcije in ravnovesje tekočine. Prav tako oskrbuje dragocene collagen peptide za pomoč in podporo vezno tkivo.
Shranite PurePharma PR3 neposredni sončni svetlobi in proč od virov toplote.

 


Med vadbo se v mišicah razčlenjeno in po naporni vadbi vaše telo potrebuje beljakovine za obnovo mišic. Proteini so narejeni s kombiniranjem 20 različnih gradnike znane kot aminokislin v milijonih različne načine. Za hitro in optimalno obnovi, mišica potrebuje vseh teh aminokislin, zlasti amino kislina ", levcin", ki se začne navijači-postopek obnovitvenega. PR3 vsebuje vseh 20 aminokislin, ki vam ponuja popoln in naraven vir beljakovin. Z 2 g levcina na porcijo, PR3 ponuja recept za končnih rezultatov.
PR3 je narejena iz ekoloških sestavin, brez glutena, mleka in mlečnih izdelkov, soje, oreščkov in umetnih dodatkov ponuditi čisto in naravni proizvod izterjavo. Kot pri vsakem prehransko dopolnilo, se obrnite na zdravstveno zdravnikom pred uporabo tega zdravila, še posebej, če ste noseči, oskrba, predvidevanje operacijo, jemanja zdravil redno ali ste sicer pod zdravniškim nadzorom.
Nosečnice potrebujejo več beljakovin kot ne-noseče ženske. Dopolnitev je odličen način, da dobite bistvene gradnike.
- Tvoje telo potrebuje kalij, tudi med nosečnostjo. Oskrba dodatno kalij lahko pomaga preprečiti otekanje.
- Getting dovolj kolagena med nosečnostjo je ključnega pomena, saj dobavlja pomembne beljakovine, ki jih potrebuje vaš dojenček raste. Naši kolagenske peptide, iz prostih hormonov krav.
- Stevia je bila šteje, varna za uporabo med nosečnostjo s strani FDA. PurePharma PR3 je ekološko, izdelana iz visoko kakovostnih sestavin, brez umetnih dodatkov.
Kot pri vsakem prehransko dopolnilo, se obrnite na zdravstveno zdravnikom pred uporabo tega zdravila, še posebej, če ste noseči, oskrba, predvidevanje operacijo, jemanja zdravil redno ali ste sicer pod zdravniškim nadzorom.
Beljakovine so gradniki v našem telesu in ključnega pomena za življenje. Proteini v človeškem telesu so narejeni s kombiniranjem 20 različnih amino kislin na več načinov. Nekatere aminokisline se lahko izid postavil v predlaga telesu, kjer so drugi bistvenega pomena, kar pomeni, moramo morali, da jih priti skozi v naš prehrane, že odkar jih ne morejo biti izid postavil v predlaga telesu.Popolna protein vsebuje zadostno količino vseh 9 esencialnih aminokislin.
Antioksidanti so različne spojine, ki ščitijo pred oksidativnim stresom. Antioxidants protect služi ključno vlogo z zaviranjem tvorbe prostih radikalov, in nas tako branijo pred poškodbami celic, staranje in bolezni.
Flavonoidi so kemikalije, ki rastline uporabljajo za številne funkcije, kot so obarvanost, UV zaščito in okužb patogenov. Flavonoidi imajo anti-virusni, protivnetne učinke in služi kot antioksidanti v ljudeh ..
Skratka, rjavi riž je cel riž in beli riž je predelana oblika rjavi riž.
- Brown riž se proizvaja z odstranitvijo samo lupina (zunanja plast zrnja).
- Beli riž se proizvaja z odstranitvijo otrobov plast in kalčkov iz rjavega riža zapusti le starchiest del. Vitamini, minerali in vlakna se izgubijo v procesu.

 


Dokler boste dobili vse esencialne aminokisline in vsaj 1,5 g levcina se, "športnemu amino kislina" na obrok, da ni pomembno, ali je pridobljen iz mesa, mleka in mlečnih izdelkov ali rastlin. PR3 omogoča profila polno aminokislin in vam daje 2g levcina na obrok.
Na voljo je 80 mg Stevia v enem porcijo.

 

Sorodni izdelki
ESENCIALNI MINERALI PUREPHARMA M3
Minerali - PurePharma M3 vsebuje le organske oblike magnezija in cinka, ki se najbolje absorbirajo. M3 je zasnovan za obnavljanje in dopolnjevanje izpraznjenih znotrajceličnih zalog magnezija. • 120 kapsul • 3/4 kapsule dnevno • 40 dnevna zaloga
Cena z DDV:
od 23,93 €
Zaloga
Na zalogi
RIBJE OLJE OMEGA 3 PUREPHARMA O3
Omega 3 iz vsake serije PurePharma O3 je testiran v najstrožjih laboratorijih IFOSa (Mednarodni program za kakovost ribjega olja), kar zagotavlja najvišjo čistost, varnost dodatka, koncentracijo in stabilnost ribjega olja. Samo ena porcija naravnih, z limono aromatiziranih kapsul, telesu zagotavlja dnevno potrebo po omega 3! • 120 kapsul • 3 kapsule dnevno • 40 dnevna zaloga ribjega olja
Cena z DDV:
od 29,78 €
Zaloga
Na zalogi
VITAMIN D 2500 IU PUREPHARMA D3
Vitamin D od PurePharme je izluščen iz naravnega vira, zmešan z organskim kokosovim oljem za optimalen izkoristek in maksimalno absorpcijo vitamina D. • Organsko kokosovo olje • 2500 IU vitamina D na kapsulo • 5 Star IFIT nagrada • 120 kapsul vitamina D • 1-2 kapsuli na dan • 60-120 dnevnih serviranj
Cena z DDV:
od 14,89 €
Zaloga
Na zalogi