xyz

xyz

 
Po dogovoru

NAJBOLJŠE ZA VAŠE TELO

ODLIČNO ZA MOŽGANE

Človeški možgani so izredno bogato z DHA, kot tudi drugih maščobnih kislin omega-3. Dopolnitev Dokazano je, da se ohrani delovanje možganov.

ODLIČNO ZA SRCE

EPA in DHA so pokazale, da zmanjšate trigliceridov, stopnjo rasti oblog, ki maši žile in spodnji krvni tlak nekoliko.

ODLIČNO ZA OČI

Človeško oko je zelo bogato z DHA, kot tudi drugih maščobnih kislin omega-3. Dopolnitev Dokazano je, da se ohrani delovanje oči.

ZA ZDRAVJE

Omega-3 maščobne kisline so bistvenega pomena za zdravje in dobro počutje.

ZMANJŠUJE VNETJE

Omega-3 maščobne kisline so močni protivnetna zdravila na celičnem nivoju.

IZBOLJŠA TRANSPORT KISIKA

Omega-3 maščobne kisline pomagajo preprečevati vnetje krvnih žil in nastajanje krvnih strdkov, pazite svoje hranil in dostave kisika funkcije na najboljše.

2000 MG OMEGA-3
V SAMO TREH KAPSULAH.

Omega-3 dolgoverižnih maščobnih kislin so bistveni del vsakega prehrane, predvsem športniki z izhodom visoke zmogljivosti. Samo ena porcija naših naravnih, limone aromatizirani Softgels prinaša visoko intenzivno podporo najzahtevnejših omega-3 potrebami mikrohranil. PurePharma O3 ima močan 74% formulacijo naravni trigliceridov, posebej zasnovan za preprečevanje pomanjkljivosti.Vzemite tri mehke geli dnevno, s hrano ali po navodilih vašega zdravstvenega delavca ali farmacevta.
O3 je nabavljal od polno telesnih inčune in sardele

VEDNO VRHUNSKA KVALITETA.

 

NARAVNI TRIGLICERIDI

Vsaka kapsula vsebuje minimalne 74% maščobnih kislin omega-3 v najboljšem absorbira naravni obliki trigliceridov

 

FARMACEVTSKA KAKOVOST

PurePharma Omega-3 je molekularno destilirano dvakrat in hladno filtrirati, da se zagotovi izredna čistost

 

ZAGOTOVLJENA SVEŽINA

Vso pot od ulova rib, za proizvodnjo in rafiniranje ribjega olja, da enkapsulaciji končnega izdelka, smo za nadzor temperature, kisika in svetlobe osvetlitev, da se zagotovi svež kakovosti voljo

 

5 STAR IFOS NAGRADA

PurePharma Omega-3 je certificiran in preizkušen za čistost in svežino s strani neodvisnega laboratorija IFOS (Mednarodna Ribje olje standarde) in se podeli 5 od 5 zvezdic

 

SVEŽE GLOBOKOMORSKE RIBE

Z uporabo le sveže ujetih v divjini inčune in sardele bomo zagotovili najčistejši in najbolj koncentrirano ribje olje

 

5:2 EPA:DHO RAZMERJE

Naša prilagodili 5: 2 razmerje EPA / DHA je zasnovan za optimalno absorpcijo in zagotovili pravo mešanico omega-3 maščobnih kislin, na obeh nizkih in visokih odmerkihZNANSTVENO DOKAZANO.

PurePharma O3 kapsule ribjega olja so zakoreninjeni v jedro znanstvenih raziskav. Ustvarjamo le najbolj temelji na dokazih izdelkov, ki ponujajo popolno zagotovilo, da so olje dopolnila ribje absolutne koristi in kakovostjo. Naša ekipa strokovnjakov vzdržuje tesne odnose z nedavne znanstvene raziskave. Vsi izdelki so stalno posodablja in razvija glede na najnovejše raziskave.

CERTIFICIRANA KVALITETA

ZA ČISTOST IN KAKOVOST
IFOS je mednarodni program za zagotavljanje in preverjanje kakovosti ribjega olja (International Fish Oil Standards Program) - neodvisno testiranje ribje olje s svojimi certificiranih in akreditiranih referenčni laboratorij partnerji. IFOS specializirano za testiranje Omega-3 in cele ribje proizvode za ravneh PCB, Mercury, težkih kovin in oksidacije v skladu s Svetom za prostovoljno monografije odgovorno prehrano o omega-3 izdelkov in varnostnih standardov za prehrano ljudi.
Preseganje CRN / WHO
1 Star za posredovanje vse kategorije CRN / SZO za testiranje
KONCENTRACIJA + 60%
1 Star za več kot 60%, omega-3 koncentraciji
oksidacija RAVNI
1 zvezdica za ravneh oksidacije manj kot 75% CRN standarda
PBC RAVNI
1 zvezdica za ravneh PCB manj kot 50% CRN standarda
Dioksin RAVNI
1 Star za vsebnosti dioksina manj kot 50% WHO standardom

TESTIRANJE VKLJUČUJE
VSEBINA OMEGA-3 maščobne kisline
Koncentracija omega-3 maščobnih kislin je testiran proti zahtevka etiketi proizvoda z uporabo plinske kromatografije napredno kapilarnih tehnike kot odstotek teže. Rezultati v mg / g.
Dioksinov in furanov
Dioksinov in furanov ravni so testirali z mednarodnimi standardi, ki jih je WHO in se analizirajo s plinsko kromatografijo masne spektrometrije na meje zaznavnosti delov na trillion.Results v ppt.
Dioksinom podobnih PCB
Ravni dioksinom podobnih polikloriranih bifenilov, se preskušajo z mednarodnimi standardi, ki jih je WHO in so analizirali z HRGC / HRMS na meje zaznavnosti delov na bilijon. Rezultati v ppt.
STABILNOST
Testiranje Oksidacija se izvede z metodo titracije za peroksida in UV-vidna spektrofotometer za p-anizidina pod oštevilčenih uradnih spričeval metod Cd 8-53 in Cd 18-90, v tem zaporedju. Kislinska vrednost je spričeval Cd 3d-63 peroksid, anizidina, skupno oksidacije - rezultati v meq / kg. Kislinska vrednost - rezultati v KOH / g.
TEŽKE KOVINE
Živo srebro in težke kovine so preizkušene v skladu z CRN / GOED Prostovoljno monografija o dolgoverižnih omega-3, EPA in DHA, ki opisuje specifikacije za kakovost in varnost proizvodov maščobnih kislin omega-3. Težke kovine so pripravljeni z mikrovalovno pomaga prebavi v dušikovo kislino in iz tega izhajajoče rešitve razredčimo do oznake za sled
ZA OKOLJE
Friend of the Sea je neprofitna non-governative organizacija z edinim misijo za ohranjanje morskega habitata. Izdelki in njihovi začetki so revidiranih na kraju samem s strani neodvisnih mednarodnih certifikacijskih organov, proti strogim prijatelju trajnostnih meril morja.
ODPADKI
Ribolov za ustvarjanje največje 8% zavržkov
prilova
Ne prilov ogroženih vrst
morskem dnu
Ne vpliva na morsko dno
Uredba
Skladnost s predpisi (TAC, NNN, FOC itd)
ODGOVORNOST
Družbena odgovornost
OGLJIČNI ODTIS
Postopno zmanjševanje ogljičnega odtisa
ZA DOBRE PRAKSE
GMP nanaša Regulations dobre proizvodne prakse, ki jih je Food and Drug Administration v ZDA razglasil pod vodstvom zveznega prehrano, z drogami, in Zakona Cosmetic. Ta sila prava proaktivno korake za zagotovitev, da so proizvodi varni, čisti in učinkoviti.
VARNOST
Celotna varnost proizvodov
PURITY
Stopnje čistosti, ki izpolnjujejo industrijske standarde
potenco
Moč in učinkovitost za prehrano ljudi
ZA ZMANJŠANJE KEMIKALIJ
REACH se nanaša na registraciji, evalvaciji in avtorizaciji prava kemikalije in je najstrožji zakon do datuma, ki ureja kemičnih snovi. Eden od glavnih elementov uredbe REACH je zahteva, da posredujejo informacije o kemikalijah, navzgor in navzdol v dobavni verigi.
Mimo vseh CRN / WHO
Vse kemikalije, ki se prodajajo ali uporabljajo v Evropi, ki jih je treba registrirati pri Evropski agenciji za kemikalije
KONCENTRACIJA + 60%
1 Star za več kot 60%, omega-3 koncentraciji
oksidacija RAVNI
Podatki o varnosti oskrbe z materiali listov (MSDSes)
INFORMACIJE
Obveznost zagotavljanja informacij o snoveh


ZAGOTAVLJANJE TRAJNOSTNEGA RIBOLOVA Z NAŠIMI RIBIČI. 

O3 je nabavljal od polno telesnih inčune in sardele
Preprečevanje z uporabo posebnih mrež prilov
Uporaba 100% surovine
Politika Zero odpadki
Sledljivosti in zagotavljanja kakovosti

 

RAZLAGA OSTALIH SESTAVIN

NARAVNO LIMONINO OLJE

Naravno limonino olje iztisnjeno iz lupino limone so dodani k ribjim oljem, da se ohrani svežino in okus

ŽELATINA

Vsaka PurePharma D3 enota je vdelana v kapsulo želatine, brez barve in okusa, narejene iz kolagena.

GLYCERIN

Zagotavlja, da želatina ostane prožna in in ne popoka.

MEŠANI TOKOFEROLI

Mešani tokoferoli pridobljeni iz naravnega vira, se doda ribjega olja za preprečevanje oksidacije in zagotovi svežino

PREČIŠČENA VODA

V lupini kapsule ostane manjša količina prečiščene vode.

BARVA KARAMELE

Da bi preprečili škodljivo izpostavljanje svetlobe v ribjem olju, ki je želatinasta kapsula obarvana z manj kot 0,02 g naravno barvo karamele

 

POGOSTA VPRAŠANJA

Ribje olje prihaja iz rib. Značilno je, da riba je bogat vir dveh posameznih skupin dolgoverižnih polinenasičenih maščobnih kislin (omega-3), znan kot EPA (eikosapentanojske kisline) in DHA (dokozaheksaenojske kisline). Ti dve omega-3 maščobnih kislin, ki zagotavlja vse koristne učinke ribjega olja.
To je najbolje, da vzamete ribjega olja z obroki. Izberete lahko, ali vzeti dnevni odmerek naenkrat ali deljeno ves dan. Zaradi protivnetnih učinkov, je priporočljivo, ribje olje porabi z obroki za izboljšanje profila maščobne kisline te moke (omega 6: omega razmerje 3), in ponovno zaradi protivnetnim porabe učinki ribjega olja po vadbi bi koristna.
Najbolj pomemben vidik našli v ribjem olju, da mora biti čista. To pomeni, da brez soje (vključno lecitina), mleka in mlečnih izdelkov, pšenice, riža, sladil ali drugih umetnih sestavin; in se izognili ribjih olj, ki imajo izrazito ribica vonj, ki označuje olje je oksidira.

Drugič, poglej koliko EPA in DHA vsak obrok vsebuje - to je veliko bolj pomembno kot znesek "skupno ribje olje". Potrebuje ribje olje, da je zelo koncentriran, da bi dobili najboljše učinke in pomeni tudi manjši odmerek je potrebno vsak dan, da bi dobili enake rezultate.

Nazadnje izbrati med kapsulami in tekoči obliki. Omega-3 maščobne kisline so zelo nestabilen in oksidira zelo hitro, zato je ribje olje v kapsulah je namenjen ohranjanju svežine. Ribje olje Liquid bo oksidirajo malo vsakič, ko odprete svojo posodo in ne izpostavljajte kisika.

Splošno priporočilo je, da si prizadeva za približno 2-4 gramov EPA in DHA kombiniranih na dan. Zaželeno je, da se to iz naravnega vira, kot so divje ujete ribe, ampak če imate omejen dostop do njih ali če kuhanje je vprašanje, ki ga lahko uporabite dodatke priti do idealnega odmerka.

Če ste konkurenčni športnik, se priporočajo višji dnevni odmerek 5-7grams na dan, da se prepreči vnetje, izboljšajo okrevanje hitrejše, izboljšati učinkovitost vzdržljivosti, in nedavne študije celo kažejo, Omega-3 maščobne kisline dopolnitev ima / aids je anabolični odziv .

- Naravni Trigliceridi
- Narejen je iz inčunov in sardel
- Ultra čista kvaliteta
- Ni kontaminanti, brez umetnih dodatkov
- Vsaka serija je testiran s strani neodvisnega laboratorija (IFOS)
- Nagrajeni 5 od 5 zvezdic od IFOS
- Min. 74% TG omega 3 je zajamčena
- 1250 mg EPA + 500mg DHA / 3 kapsule!
- Najboljša izbira za športnike
- Znanstveno dokazano
Imejte ribje olje v hladnem in temnem prostoru (po možnosti v hladilniku). To je še posebej pomembno, če je vaše tablete nimajo temno kapsul premaz in / ali prihajajo v prosojno steklenico. Ribje olje reagira na svetlobo in toploto in se lahko spremeni žarko. Rancid ribje olje, ki temelji na vonj in okus, je treba takoj zavreči.
Sorodni izdelki
VITAMIN D 2500 IU PUREPHARMA D3
Vitamin D od PurePharme je izluščen iz naravnega vira, zmešan z organskim kokosovim oljem za optimalen izkoristek in maksimalno absorpcijo vitamina D. • Organsko kokosovo olje • 2500 IU vitamina D na kapsulo • 5 Star IFIT nagrada • 120 kapsul vitamina D • 1-2 kapsuli na dan • 60-120 dnevnih serviranj
Cena z DDV:
od 14,89 €
Zaloga
Na zalogi
xyz
 
Po dogovoru
Zaloga
Ni na zalogi