ESENCIALNI MINERALI PUREPHARMA M3

ESENCIALNI MINERALI PUREPHARMA M3

Možnosti
Cena z DDV:
23,93 €
DODAJ V KOŠARICO
Minerali - PurePharma M3 vsebuje le organske oblike magnezija in cinka, ki se najbolje absorbirajo. M3 je zasnovan za obnavljanje in dopolnjevanje izpraznjenih znotrajceličnih zalog magnezija. • 120 kapsul • 3/4 kapsule dnevno • 40 dnevna zaloga
 

MAGNEZIJ, DA BO VAŠE TELO DELOVALO OPTIMALNO. 

magnezij za mišice

MAGNEZIJ IZBOLJŠA MIŠIČNO FUNKCIJO

Pri več kot 300 encimih se za njihovo pravilno delovanje potrebna prisotnost magnezijevih ionov, vključno z vsemi encimi, ki uporabljajo ali proizvajajo celično energijo. Magnezij je bistven za delovanje živčevaj in mišičja.

magnezij za regeneracijo

MAGNEZIJ OKREPI REGENERACIJO

Magnezij in cink imata osrednjo vlogo v procesu regeneracije. Magnezij in cink neposredno vplivata na nivo testosterona, kar vpliva na rast in obnovo mišičnega tkiva.

elektrolitsko ravnovesje

MAGNEZIJ VZDRŽUJE RAVNOVESJE ELEKTROLITOV

Vsak organ v telesu potrebuje magnezij. Magnezij pomaga uravnavati raven drugih mineralov, kot so kalcij, kalij in cink. Pomankanje magnezija je najpogostejši razlog za mišične krče.

manjša utrujenost

MAGNEZIJ ZMANJŠUJE UTRUJENOST

Magnezij ima ključno vlogo pri obnovi/proizvodnji celične energije.

več kisika

M3 IZBOLJŠA TRANSPORT KISIKA

Rdeče krvničke skrbijo za transport kisika iz pljuč do celic v telesu. Vitamin B6 prispeva k tvorbi rdečih krvnih celic.

hitrejše hujšanje

M3 IZBOLJŠA OKSIDACIJO OGLJIKOVIH HIDRATOV

Cink sodeluje pri pretvorbi ogljikovih hidratov v energijo.
 
kapsule magnezija

MAGNEZIJ JE NEPOGREŠLJIV ZA DELOVANJE TELESA.

Magnezij je pogojno bistvenega pomena za naš obstoj; ima velik vpliv na okoli 325 encimskih reakcij v telesu, kar je približno 80% vseh encimskih reakcij, ki urejajo skoraj vse telesne procese/funkcije. Magnezij igra ključno vlogo pri številnih celičnih reakcijah, pri presnovi hrane in proizvodnji celične energije; kot so metabolizem ogljikovih hidratov, oksidacija maščob, sinteza beljakovin ter sinteza ATP. Magnezij igra tudi ključno vlogo pri živčnomišični, srčno/žilni ter imunsko/hormonski funkciji. Poznan je tudi kot protistresni mineral. 

VEDNO VRHUNSKA KVALITETA.

 

ORGANSKI MAGNEZIJ IN CINK

Edinstvena kombinacija najbolj absorbilne oblike magnezija in cinka - le v organskih oblikah.

 

POSPEŠEVALCI ABSORBCIJE

Edinstvena mešanica jabolčna kisline in vitamina B6 zagotovlja maksimalno absorpcijo mineralov cinka in magnezija.

 

BREZ GMO SESTAVIN

PurePharma M3 je testiran in potrjen, da je izdelek popolnoma brez GSO s strani neodvisnega laboratorija IFIT (Mednarodni inštitut za preverjanje sestavin v športni prehrani).

 

BREZ PREPOVEDANIH SESTAVIN

Minerali od PurePharme so certificirani in preizkušeni glede vsebnosti prepovedanih snovi, čistosti in koncentracije s strani neodvisnega laboratorija IFIT (Mednarodni inštitut za preverjanje sestavin v športni prehrani), kjer je PurePharma M3 prejel 5 od 5 zvezdic.

 

IZ NARAVNIH VIROV

Minerali, ki se uporabljajo v PurePharma M3 se ekstrahirajo iz naravnega vira.


ZNANSTVENO DOKAZANO.

Več kot 300 encimov, zahteva prisotnost magnezijevih ionov za njihovo pravilno delovanje, vključno z vsemi encimi, ki uporabljajo ali proizvajajo celično energijo v človeškem telesu. Magnezij in cink sta nujna za normalno delovanje mišic ter živčevja in imata osrednjo vlogo pri pretvorbi ogljikovih hidratov v energijo.


Vzemite 3-4 kapsule takoj po vadbi ali pred spanjem. Za podrobna navodila se obrnite na vašega zdravnika ali farmacevta.

znanstveno dokazano
 

CERTIFICIRANA KVALITETA MINERALOV.

IFIT
Neodvisni mednarodni program za testiranje športne prehrane (International Fitness Ingredient Testing Program).
*Analiza sestavin.
*Anliza glavne sestavine in njenega učinka.
*Mikrobna analiza.
*Testiranje za težke kovine in ostanke topil.
*Brez brez GSO.
 
 
 
kapsula magnezija in sestava
več moči


MINERALI POVEČAJO DELOVNO KAPACITETO

Z uporabo le najboljših organskih oblik magnezija in cinka v kombinaciji s pospeševalcema sbsorbcije (vitamin B6 in jabolčna kislina), smo ustvarili brezkompromisni izdelek, za obnavljanje in dopolnjevanje osiromašenga nivoja medceličnega magnezija in cinka s čimer se izboljšajo telesne sposobnosti. Če povzamemo je PurePharma M3 veliko bolj močna in zdrava različica bolj znanega standardnega izdelka ZMA.

RAZLAGA OSTALIH SESTAVIN.

MAGNEZIJEV STEARAT

Povzeto iz naravnega vira, ki se imenuje magnezijeva sol - uporablja se, da so aktivne sestavine enakomerno zmešane pri oblikovanju M3, ki je vstavljen v kapsule.

ŽELATINA

Vsaka PurePharma D3 enota je vdelana v kapsulo želatine, brez barve in okusa, narejene iz kolagena.

CELULOZA

Mikrokristalna celuloza (popvzeto iz naravnega vira) se uporablja kot polnilno sredstvo, ki ima podobne lastnosti kot magnezijevega stearata -  zagotavlja enakomerno porazdelitev aktivnih sestavin.
 

MINERALI - POGOSTA VPRAŠANJA.

RDA (priporočen dnevni vnos) za magnezij je 420 mg / dan za moške in 320 mg / dan za ženske.

Dr. Seeling, mednarodno priznan specialist za magnezij, priporoča, da se športniki vtrenažnem obdobju zaužijejo vsaj 6-10 mg/kg/dan magnezija, da nadomestijo izgube zaradi napora, potenja in stresa.

 

Zelena zelenjava, kot je špinača so splošno dober vir magnezija zaradi klorofila (kar daje zelenjavi barvo) saj vsebuje magnezij. Nekateri stročnice (fižol in grah), oreški in semena, ter cele, nerafinirana zrna so ravno tako dober vir magnezija.

Rafinirana zrna imajo večinoma nizke vzebnosti magnezija. Ko se bela moka rafinira in obdela, se z magnezijem bogati kalčki in otrobi odstranijo. Kruh iz polnozrnatee moke vsebuje več magnezija kot kruh narejen iz bele rafinirane moke. Ljudem vedno bolj primanjkuje magnezija, saj ga je v naši prehrani vse manj. Zelenjava in sadje absorbirata magnezij iz zemlje, vendar se je zaradi intenzivnega kmetovanja vsebnost le tega v zemlji bistveno znižala. Primer: količino magnezija v krompirju in korenju  se je zamnjšala za 75% v letih 1940-2000.

Vsekakor se izogibajte magnezijevemu glutaminatu in magnezijevemu aspartatu. 

Poleg teh dveh oblik, priporočamo, da se izogibate magnezijevemu oksidu zaradi zelo nizke biološke vrednosti.

Magnezij je četrti najpogostejši mineral v telesu in je ključnega pomena za dobro zdravje. Približno 50% celotne telesne količine magnezija najdemo v kosteh. Druga polovica se nahaja v celicah telesnih tkivih in organov. Telo se nenehno trudi za ohranjanje homeostaze v krvi, katere del je tudi 1% telesnega magnezija.

Cink je eden od 24 osnovnih mikrohranil, potrebnih za preživetje. Najdemo ga v različnih vrstah mesa, jajcih in stročnicah. Še posebno so s cinkom bogate ostrige. Cink je znan tudi kot afrodiziak in testosteron booster.

Priporočamo vam, da vzamete M3 pol ure pred spanjem za optimalno absorpcijo. Poskusite, da M3 ne konzumirate ob mlečnih izdelkih (zaradi zmanjšanje absorbcije).

- Esencialni mineral za normalno delovanje mišic
- V vsaki seriji je kakovost zagotovljena
- Optimalna absorpcija je zagotovljena z vitaminom B6 in jabolčno kislino
- Optimizira regeneracijo po treningu in omili mišične bolečino
- 300 mg magnezija na serviranje
- 15 mg cinka za optimalno hormonsko podporo
- Odpravi ali omili mišične krče
- Najboljša izbira za športnike

 

Sorodni izdelki
RIBJE OLJE OMEGA 3 PUREPHARMA O3
Omega 3 iz vsake serije PurePharma O3 je testiran v najstrožjih laboratorijih IFOSa (Mednarodni program za kakovost ribjega olja), kar zagotavlja najvišjo čistost, varnost dodatka, koncentracijo in stabilnost ribjega olja. Samo ena porcija naravnih, z limono aromatiziranih kapsul, telesu zagotavlja dnevno potrebo po omega 3! • 120 kapsul • 3 kapsule dnevno • 40 dnevna zaloga ribjega olja
Cena z DDV:
od 29,78 €
Zaloga
Na zalogi
VITAMIN D 2500 IU PUREPHARMA D3
Vitamin D od PurePharme je izluščen iz naravnega vira, zmešan z organskim kokosovim oljem za optimalen izkoristek in maksimalno absorpcijo vitamina D. • Organsko kokosovo olje • 2500 IU vitamina D na kapsulo • 5 Star IFIT nagrada • 120 kapsul vitamina D • 1-2 kapsuli na dan • 60-120 dnevnih serviranj
Cena z DDV:
od 14,89 €
Zaloga
Na zalogi