KDO SMO
 

FitFood je blagovna znamka, ustanovljena leta 2014 z namenom ponuditi najboljše prehranske izdelke, recepte in izobraževati s področja prehrane in zdravega življenja. Vsi FitFood izdelki temeljijo na znanstvenih dognanjih in testiranjih,  kar potrjujejo tudi številni certifikati in analize izdelkov s strani neodvisnih združenj in agencij.


Fitfood ponuja le izdelke, ki temeljijo na trdnih znanstvenih dognanjih in uporabniku zakotavljajo koristi brez kakršnegakoli rizika za zdravje. Naš portfelj izdelkov je med manjšimi, saj verjamemo, da lahko le s specializacijo v ozkem področju ustvarimo vrhunske izdelke. Iz poplave "podobnih" izdelkov naredimo izbor ki ga želi Fitfood zastopati, pri čemer pa izbiramo po dveh različnih kriterijih. Prvi način je izbira najboljšega izdelka ne ozirajoč se na ceno. Pri drugem načinu pa izberemo cenovno ugoden izdelek, ki za svoj denar kupcu ponudi največ. Tako lahko naši kupci vedno izbirajo med najvišjo možno kvaliteto in cenovno ugodnimi izdelki.

 

Med poplavo izdelkov je za marsikoga težko izbrati pravi izdelek, od katerega bo imel korist. Pokličite nas ali pa nam pišite. Z vseseljem vam bomo pomagali.


NAŠE POSLANSTVO
 

Naše poslanstvo je zagotavljanje izdelkov, ki dokazano prinašajo rezultate in so znanstveno dokazani.

Specializirani smo le na najpomembnejša mikrohranila, ki danes žal v povprečni prehrani niso zastopani v telesu zadostnih količinah. Prizadevamo si za proizvodnjo bazičnih znanstveno dokazanih dodatkov, ki imajo pomemben vpliv na človeški organizem in zdravje. PurePharma pri pridobivanju surovin ne dela kompromisa ko je vprašanje kakovost!

 

International Fish Oil Standards (IFOS) zagotavlja in bedi nad  kakovostjo ribjega olja. Zaradi zagotavljanja vaše varnost je vsaka serija PurePharma O3 podvržena strogemu testiranju, ki zagotavlja najvišjo kakovost izdelkov brez kakršnihkoli sledov težkih kovin in ostalih primesi. To je razlog, zakaj je PurePharma pridobila 5 zvezdic od 5 za ribje olje O3.