RIBJE OLJE OMEGA 3 PUREPHARMA O3

RIBJE OLJE OMEGA 3 PUREPHARMA O3

Možnosti
Cena z DDV:
29,78 €
DODAJ V KOŠARICO
Omega 3 iz vsake serije PurePharma O3 je testiran v najstrožjih laboratorijih IFOSa (Mednarodni program za kakovost ribjega olja), kar zagotavlja najvišjo čistost, varnost dodatka, koncentracijo in stabilnost ribjega olja. Samo ena porcija naravnih, z limono aromatiziranih kapsul, telesu zagotavlja dnevno potrebo po omega 3! • 120 kapsul • 3 kapsule dnevno • 40 dnevna zaloga ribjega olja

NAJBOLJŠE ZA VAŠE TELO

ODLIČNO ZA MOŽGANE

Človeški možgani so izredno bogato z DHA in drugimi maščobnimi kislinami omega 3. Dokazano je, da dodajanje omega 3 ohranja delovanje možganov in omili straostno propadanje možganov. Omega 3 imajo tudi pomemben vpliv na razvoj možganov pri zarodku.

ODLIČNO ZA SRCE

Omega 3 nenasičene maščobne kisline, zmanjšuje smrtnost zaradi bolezni srca in ožilja, posebno srčnega infarkta. Omega 3 vplivajo na zmanjšanje vsebnosti maščob v krvi, zmanjšanje vnetja žil ter krvnega pritiska pri ljudeh, s povišanim holesterolom.

ODLIČNO ZA OČI

DHA je najpomembnejša maščobna kislina, ki jo najdemo v možganih in očesni mrežnici. DHA je odgovorna za razvoj možganov in dobrega vida otroka v času nosečnosti in v prvem letu razvoja, ko se možgani najhitreje razvijajo in rastejo. Pri odraslih omega 3 pripomore pri k ohranjanju dobrega vida.

ZA ZDRAVJE

Študije so dokazale, da omega 3 maščobne kisline sodelujejo pri množici fizioloških procesov, kot je delovanje živčnih celic in možganov. Koristijo imunskemu sistemu in preprečujejo strjevanje krvi, varujejo srce in krvni obtok, znižujejo skupni in LDL holesterol v krvi in krvni tlak.

ZMANJŠUJE VNETJE

Omega 3 maščobne kisline imajo močno antivnetno funkcijo na celičnem nivoju. Izboljšujejo kronične vnetne bolezni, skrbijo za zdravje las in kože ter pospešujejo izgorevanje drugih maščob.
 

IZBOLJŠA TRANSPORT KISIKA

Omega 3 maščobne kisline pomagajo preprečevati vnetje krvnih žil ter nastajanje krvnih strdkov in tako zagotavljajo optimalno dostavo kisika in hranil

2000 MG OMEGA-3
V SAMO TREH KAPSULAH.

Dolgoverižne omega 3 maščobne kisline so bistveni del prehrane, še posebno pri športnikih, kjer se pričakuje visoke telesne napore. Samo ena porcija naših naravnih, z limono aromatiziranih, kapsul telesu zagotavlja dnevno potrebo po omega 3.
Vzemite tri mehke PurePharma O3 kapsule dnevno s hrano ali kot vam naroči vaš zdravnik ali farmacevt.

VEDNO VRHUNSKA KVALITETA.

 

NARAVNI TRIGLICERIDI

Vsaka kapsula vsebuje minimalno 74% maščobnih kislin omega-3 naravni obliki trigliceridov za  najboljšo absorbcijo.

 

FARMACEVTSKA KAKOVOST

PurePharma Omega-3 je dvakrat molekularno destilirano in hladno filtrirano, da se zagotovi izredna čistost.

 

ZAGOTOVLJENA SVEŽINA

Vso pot od ulova rib, predelave in rafiniranja ribjega olja do končnega izdelka, se nadzoruje temperatura, prisotnost kisika in svetlobe. Tako PurePharma  zagotavlja svežino in kakovost.

 

5 STAR IFOS NAGRADA

PurePharma Omega-3 je certificiran in testiran glede čistosti in svežine s strani neodvisnega laboratorija IFOS (Mednarodni standard za ribje olje), kjer je ocenjen s 5 od 5 zvezdic.

 

SVEŽE GLOBOKOMORSKE RIBE

Z uporabo le sveže ujetih, divjih inčunov in sardel, lahko zagotovljamo najčistejše in najbolj koncentrirano ribje olje.

 

5:2 EPA:DHO RAZMERJE

Prilagojeno razmerje 5: 2 EPA / DHA je zasnovano za optimalno absorpcijo in  pravo mešanico omega-3 maščobnih kislin.ZNANSTVENO DOKAZANO.

Ribje olje PurePharma O3 izhaja iz znanstvenih dognanj. PurePharma proizvaja temeljna dopolnila z zagotovilom, da dopolnila absolutno koristijo, ter da so brezkompromisno pridobljena iz najkakovostnejših surovin. Naša ekipa strokovnjakov je nenehno vpeta v najnovejše znanstvene raziskave. Vsi izdelki so stalno posodabljajo in razvijajo glede na najnovejša znanstvena dognanja

CERTIFICIRANA KVALITETA

ZA ČISTOST IN KAKOVOST
IFOS je mednarodni program za zagotavljanje in preverjanje kakovosti ribjega olja (International Fish Oil Standards Program). IFOS  je specializiran za testiranje Omega-3 in ribjih proizvodov za PCB, živo drebro, težke kovine in oksidacijo.

TESTIRANJE VKLJUČUJE
  • Količino omega-3 maščobnih kislin.
  • Prisotnost dioksinov in furanov. 
  • Prisotnost dioksinom podobnih PCB.
  • Stabilnost.
  • Prisotnost težkih kovin.
ZA OKOLJE
Friend of the Sea je neprofitna nevladna organizacija z misijo za ohranjanje morskega habitata.
SISTEM DOBRE PRAKSE
Certifikat GMP se nanaša na proizvodne prakse in zagotavlja, da so izdelki varni, čisti in učinkoviti.
ZA ZMANJŠANJE KEMIKALIJ
REACH se nanaša na registracijo in sledljivost uporabe kemikalij v proizvodni verigi.


ZAGOTAVLJANJE TRAJNOSTNEGA RIBOLOVA Z NAŠIMI RIBIČI. 

PurePharma ribje olje je pridobljeno iz telesno dozorelih inčunov in sardel. V izogib postranskemu ulovu se pri lovu uporablja posebne mreže. Zagotavlja se sledljivost ulova in kakovosti.

 

RAZLAGA OSTALIH SESTAVIN

NARAVNO LIMONINO OLJE

Naravno limonino olje iztisnjeno iz lupino limone so dodani k ribjim oljem, da se ohrani svežino in okus

ŽELATINA

Vsaka PurePharma D3 enota je vdelana v kapsulo želatine, brez barve in okusa, narejene iz kolagena.

GLYCERIN

Zagotavlja, da želatina ostane prožna in in ne popoka.

MEŠANI TOKOFEROLI

Mešani tokoferoli pridobljeni iz naravnega vira, se doda ribjega olja za preprečevanje oksidacije in zagotovi svežino

PREČIŠČENA VODA

V lupini kapsule ostane manjša količina prečiščene vode.

BARVA KARAMELE

Da bi preprečili škodljivo izpostavljanje svetlobe v ribjem olju, ki je želatinasta kapsula obarvana z manj kot 0,02 g naravno barvo karamele

 

POGOSTA VPRAŠANJA

Ribje olje prihaja iz rib. Ribe so bogat vir dveh posameznih skupin dolgoverižnih polinenasičenih maščobnih kislin (omega 3), znan kot EPA (eikozapentojska kislina) in DHA (dokozoheksanojska kislina). Ti dve omega 3 maščobni kislini sta jedro vseh koristnih učinkov ribjega olja.
Najbolje je, da vzamete ribje olje z obroki in tako izboljšate razmerje omega 3 : omega 6 v obroku. Dnevni odmerek lahko razdelite v eno ali več serviranj. Zaradi antivnetnega učinka omeg 3 je kapsule priporočljivo konzumirati tudi po treningu.
Najpomembnejša lastnost ribjega olja je njegova čistost. To pomeni, da ribje olje ne vsebuje soje (vključno z lecitinom), mleka in mlečnih izdelkov, pšenice, riža, sladil ali drugih umetnih sestavin. Izogibajte se oljem, ki imajo izrazit ribji vonj, saj je takšno olje najverjetneje oksidirano.

Preverite koliko EPA in DHA vsak obrok vsebuje - to je veliko bolj pomemben podatek kot skupna količina ribjega olja. Ribje olje mora biti visoko koncentrirano, da zagotovi najboljši možni učinek in višja kot je koncentracija ribjega olja manjšo koncentracijo je potrebno dnevno zaužiti.

Splošno priporočilo je, da zaužijemo približno 2-4 grame kombiniranih EPA in DHA. Zaželjeno je, da so iz naravnega vira, kot so divje ujete ribe. V kolikor le teh ni veliko na vašem jedilniku pripoeočamo dodatke v obliki ribjega olja. 

Če ste aktiven športnik, so dnevna priporočila višja,  5-7 gramov na dan. Tako a se prepreči vnetje, skrajša čas regeneracije in izboljša vzdržljivost. Nedavne študije celo kažejo, da omega 3 maščobne kisline imajo/doprinesejo k anaboličnemu odzivu

- Naravni trigliceridi
- Narejen je iz inčunov in sardel
- Ultra čista sestava
- Brez umetnih dodatkov
- Vsaka serija je testiranA s strani neodvisnega laboratorija (IFOS)
- Nagrada 5 od 5 zvezdic po IFOS standardu
- Zajamčeno minimalno 74% trigliceridov omega 3
- 1250 mg EPA + 500mg DHA na 3 kapsule!
- Najboljša izbira za športnike
- Znanstveno dokazano
Ribje olje hranite v hladnem in temnem prostoru (po možnosti v hladilniku). To je še posebno pomembno, če vaše tablete nimajo temnih kapsul in/ali so pakirane v prosojni embalaži. Ribje olje reagira na svetlobo in toploto ter lahko postane žarko. Ribje olje, ki ima neprijeten vonj in okus, je potrebno takoj zavreči.
Sorodni izdelki
ESENCIALNI MINERALI PUREPHARMA M3
Minerali - PurePharma M3 vsebuje le organske oblike magnezija in cinka, ki se najbolje absorbirajo. M3 je zasnovan za obnavljanje in dopolnjevanje izpraznjenih znotrajceličnih zalog magnezija. • 120 kapsul • 3/4 kapsule dnevno • 40 dnevna zaloga
Cena z DDV:
od 23,93 €
Zaloga
Na zalogi
VITAMIN D 2500 IU PUREPHARMA D3
Vitamin D od PurePharme je izluščen iz naravnega vira, zmešan z organskim kokosovim oljem za optimalen izkoristek in maksimalno absorpcijo vitamina D. • Organsko kokosovo olje • 2500 IU vitamina D na kapsulo • 5 Star IFIT nagrada • 120 kapsul vitamina D • 1-2 kapsuli na dan • 60-120 dnevnih serviranj
Cena z DDV:
od 14,89 €
Zaloga
Na zalogi
xyz
 
Po dogovoru
Zaloga
Ni na zalogi